Παραλίες

Το συγκρότημα με τις βίλες βρίσκεται σε πολύ ήσυχη, εξοχική τοποθεσία, μόλις 30 μέτρα από την παραλία, 1 χιλιόμετρο από το τουριστικό κέντρο της Σάμης και προσφέρεται για παραθερισμό σε ένα φιλικό περιβάλλον σπάνιου φυσικού κάλους.

Μύρτος : Ο Μύρτος βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι σε ένα μικρό ορμίσκο του ομώνυμου κόλπου. Είναι κοντά στο χωριό Διβαράτα και σε κοντινή απόσταση από την Άσσο και την αγία Ευφημία. Ο Μύρτος έχει σαρώσει όλα τα διεθνή βραβεία και δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην περιλαμβάνεται σε τουριστικά αφιερώματα παντός είδους. Το πράσινο της περιοχής το απότομο ανάγλυφο, τα άσπρα βότσαλα και τα κρυστάλλινα νερά του Ιόνιου δημιουργούν μια μοναδική χρωματική παλέτα που κάθε ώρα της ημέρας είναι διαφορετική.

Παραλία Αγίας Παρασκευής: Η παραλία της Αγίας Παρασκευής είναι ο μεγαλύτερος από μια σειρά γραφικών κολπίσκων που συναντάμε στη διαδρομή από τον Καραβόμυλο μέχρι την Αγία Ευφημία του γειτονικού Δήμου Πυλάρου. Η πρόσβαση σε όλους τους κολπίσκους είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς ο δρόμος περνά δίπλα από τη θάλασσα.

Παραλία Σάμης – Καραβόμυλου: Ξεκινώντας από το λιμάνι της Σάμης με προορισμό τον Καραβόμυλο, συναντάμε μια αδιάκοπτη ακτογραμμή με πεντακάθαρα νερά, αλλού με βότσαλο αλλού με ψιλή άμμο.

Αντίσαμος – Παραλία Αντισάμου: Ξεκινώντας από την πόλη της Σάμης με προορισμό τον κόλπο της Αντίσαμου, συναντάμε μια σειρά από γραφικούς κολπίσκους, όπως ο Πάλιουρας, προσβάσιμους είτε με βάρκα είτε μέσω κάποιου μονοπατιού. Η μεγάλη έκπληξη περιμένει τον επισκέπτη όταν περάσει το σημείο Διχάλια και αρχίσει να κατηφορίζει προς την μεγάλη παραλία της Αντίσαμου, ένα τοπίο σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του άσπρου.